Work hard, make it happen!

Bine ati venit pe blog!

Astazi pot spune ca am trecut la nivelul urmator in arta blogging-ului. Sunt fericita sa anunt ca detin propriul meu blog: nicolaanisca.net. In randurile ce urmeaza as dori sa impartasesc cu voi povestea blogului si cateva din peripetiile prin care am trecut pe parcursul acestui drum.

Photo: Cristian Lazaroiu    Make-up: JJ Iulia

_MG_3280

   Aveam 14 ani cand am  decis sa imi fac primul blog. Nu aveam prea multa cunostiinta in ce privea acest domeniu, stiu doar ca imi doream foarte mult sa reusesc sa pun in practica ideile de poze. Articolele pe care le faceam nu erau tocmai bune, dar cu cat continuam sa postez cu atat ma ambitionam mai tare sa imi intrec propria persoana. De pe Blogger am trecut pe WordPress, iar incetul cu incetul lucrurile au inceput sa prinda contur.

   Drumul parcurs pana acum a fost presarat cu momente frumoase si oameni de la care am avut de invatat. Au fost si momente in care am dat peste obstacole menite sa ma descurajeze, dar cu toate acestea am continuat sa cred in telurile mele pentru ca la final sa invat ca “Cei care sunt cinstiti cu ei insisi ajung mai departe in viata”(Octavian Paler).

_MG_3281_MG_3287_MG_3288_MG_3294_MG_3297_MG_3301_MG_3302_MG_3310_MG_3324

_MG_3329

_MG_3352_MG_3359

Nicola Anisca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s