CHEIA SUCCESULUI: în relația ta cu cei din jur

Only good vibes here, darling! 

Photos: Cristian Lăzăroiu/ Make-up: Maria Ocneanu

   Începem un nou an în forță, ambiție, perseverență și gânduri bune! Îmi doresc ca blogul meu să fie un mijloc prin care să transmit energie pozitivă, așa că (aviz amatorilor), no hate and no shade here, babes!

   Având în vedere titlul, în postarea de astăzi vreau să vorbim despre o problemă destul de întâlnită în rândul fetelor și anume răutatea gratuită și fără motiv. Cred că se înțelege că și eu la rândul meu am trecut printr-o serie de astfel de experiențe neplăcute, fapt ce m-a impulsionat să împărtășesc cu voi Cheia Succesului în relația cu cei din jur. Știu, sună poate exagerat, dar prin Cheia Succesului, mă refer la modul în care poți reuși să treci peste aceste răutăți, copilărești pot să spun.

   Întâi vreau să îți răspunzi la întrebarea: Te iubești pe tine însuți? Dacă răspunsul tău este pozitiv, dă-mi voie să te contrazic. A te iubi pe tine însuți reprezintă: a şti ce eşti, ce ai şi ce poţi. Ajungând în situația în care vorbele unor persoane, neînsemnate și nule zic eu, aduc o tristețe, o supărare, o măcinare sufletului tău, înseamnă că nu te iubești cu adevărat. Singura persoană care te cunoaște cel mai bine ești TU! X și Y nu știu de fapt nimic despre tine ca om. Prin vorbele rele pe care le aruncă în stânga și-n dreapta nu te caracterizează pe tine, ci se descriu pe sine.

   Cheia Succesului, este o metodă cât se poate de simplă, pe care o voi descrie în câțiva pași:

  1. Trebuie să înveți să te apreciezi. Începe ziua cu zâmbetul pe buze și nu lăsa nimic să îți strice această stare!
  2. Lasă-i să vorbească! Un om cu capul pe umeri, cu un caracter nobil și educație, se concentrează pe propria persoană și nu pe viața celorlați.
  3. Umple-ți timpul cu ceea ce îți place să faci! Cântă, dansează, râzi, citește, iubește, bucură-te de viață așa cum trebuie!
  4. Și în final, un lucru care pe mine mă motivează în viață: „(…)indiferent de consecinţe/ cei care sunt cinstiţi cu ei înşişi ajung mai departe în viaţă.“-Octavian Paler

     Un singur lucru mai am să îți spun! Tot ce am scris a venit din inimă, iar dacă ai avut răbdarea să citești până la capăt…nobil cititor, îți mulțumesc!

_MG_6039g_MG_6049_MG_5999_MG_6027_MG_6018_MG_6031

Nicola Anisca

2 thoughts on “CHEIA SUCCESULUI: în relația ta cu cei din jur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s