Magia unei lacrimi -Mihai Vicențiu Ivan

 Photo: Cristian Lăzăroiu

 “Cred că întotdeauna există ceva interesant în tot ce ne înconjoară. Fiecare ființă sau lucru are o poveste care are un rost și cel putin un sens vizibil și un altul subtil. Cineva spunea că ideile cele mai multe vin vorbind. Mă găsesc adesea vorbind cu mine și asta îmi pare o mare descoperire, că sunt capabil să mă ascult atunci când vorbesc. Vă mărturisesc ceva, uneori îmi curg lacrimi, mai ales când intru din plin în viață și mă umplu de ea.

   În povestea mea de viață, urc și cobor din turnul de fildeș pe calea lacrimei. Greutatea ei teribilă, frumusețea fabuloasă și înțelegearea profundului din ea, au fost toate trăite la maxim într-o secundă lungă cât o viață.

   Așa am aflat că acolo unde există cu adevărat credință există și lacrimi, iar puterea lor este excepțională.  Vine din esența ta profundă ca urmare a unor procese mentale și psiho-emoționale complexe. Venirea ei poate fi pusă în legătură cu dorul, sporul și umorul, cu suferința, neputința sau biruința.

   Lacrima te eliberează de trecut pentru că este o soluție naturală pentru durerile sufletului și te înalță pe culmile iubirii, îți aduce starea de bine și te provoacă să fii adevărat  în comunicarea cu tine, dar și cu cei din exteriorul tău. Posesorii lacrimilor sunt ființele cu viață, a căror viață curge pe drumul ei și întâlnește o sumă de experiențe asumate la coborârea în plan terestru și înscrise în misiunea personală. Fiecare lacrimă are povestea ei, fiecare lacrimă e dotată din naștere cu o frumusețe nespusă, mută și uimitoare prin adevărul revelat.„

_MG_0525_MG_0528_MG_0530_MG_0569_MG_0573_MG_0655.jpg_MG_0574

Nicola Anisca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s