Love letter to you

Dragul meu, știi că nu trebuie să fie o zi anume ca să îți spun cât de important ești pentru mine, dar dacă astrele s-au aliniat astfel, am decis să îmi las inima să se exprime așa cum dorește. Ieri, când am văzut pozele de la ședința foto din august la care am lucrat cu cei mai faini oameni, mi-am dat seama cât de mult m-am schimbat datorită ție. Toate momentele în care ai fost lângă mine și m-ai susținut și m-ai încurajat și ai avut grijă când nu îmi era bine…Nu știu ce m-aș face fără sărutările de dimineață sau îmbrățișările de noapte bună. Nu știu ce m-aș face fără zâmbetul tău cald sau mirosul pielii tale. Tot ce știu sigur este ca suntem AICI și ACUM și asta este cel mai important!

Doamne, încă nu realizez cum de a trecut atât de repede timpul…2 ani? 730 de zile? Parcă ieri ieseam amândoi în parcul Osoiu și stateam cu orele doar sa privim luminile orașului, iar tu adormeai cu capul pe umărul meu (era de înțeles, o zi întreaga la muncă apoi sala și înca 3-4 ore cu mine). Îți spuneam să mergem ca să te poți odihni, iar tu spuneai ca nu esti obosit și ca mai vrei să stăm puțin. Noi doi și muzica pe fundal și fluturi în stomac…atât.

Relația noastră a înflorit de-a lungul timpului, îndrăgosteala s-a transformat în iubire pură, iar eu am devenit din ce în ce mai recunoscătoare pentru că te-am întâlnit. Au trecut doi ani în care am adunat atât de multe amintiri și totodată am reușit să realizăm atât de multe împreună. Abia aștept să petrec o viață întreagă cu tine!

To my best friend, my gym buddy, my happiness, my boyfriend and the love of my life, I love you so much!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s